BEGRAVNINGSPAKET Farväl PLUS

Paket - Farväl PLUS

Ta farväl med en komplett begravning där allt ingår

Om du önskar en vacker begravning med full service där allt ingår ska du beställa vårt begravningspaket Farväl PLUS. Det är en komplett begravning till fast pris och innehåller alla viktiga delar som en begravning består av. Med Farväl PLUS kan du känna dig trygg med att det blir ett vackert avsked där allting ingår.

Farväl PLUS 15 795 kr

  • Med ceremoni, bokning av gravsättning ingår
  • Vitpigmenterad miljökista i massiv furu och urna av biofiber
  • Värd vid begravning
  • Kistdekoration med säsongens blommor
  • Administration
  • Transport från 1 495 kr*

Skicka bokningsförfrågan

Skicka in din bokningsförfrågan via vårt bokningsverktyg nedan. Vi återkommer till dig via e-post.

Information om en avlidna

Begravningsönskemål

Begravningssätt
Gravplats

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera begravningen på ett smidigt sätt. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänts/kontor. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa här.

Kista som ingår i Farväl PLUS

I paketet ingår en miljömärkt kista i massiv furu i standardstorlek och en urna av biofiber, beroende på om du valt jordbegravning eller kremation. Dessutom ingår kistdekoration med säsongens blommor.

kista_farväl_plus.jpg

Urna som ingår i Farväl PLUS

Du kan välja mellan vit eller grön urna i traditionell form. Oavsett färg kan du välja mellan kors och fackla.

urnor.jpg

Representant vid begravningen

I Farväl PLUS ingår all administration, inklusive värd vid begravningen. Under hela processen finns Farväls kunniga representanter tillgängliga för att svara på frågor. Om det är många gäster som ska komma på ceremonin kan två representanter behövas, vilket gör att en kostnad för extra representant kan tillkomma.

Utöver det fasta priset tillkommer en summa för transport av den avlidna som varierar beroende på avstånd och typ av transport. När du väljer ett färdigt begravningserbjudande hos oss kan vi hjälpa dig att skapa en vacker begravning till en fast och rimlig kostnad. 

Begravningsceremoni

Begravningspaketet Farväl PLUS utgår från en traditionell kyrklig begravningsceremoni, som fortfarande är det vanligaste alternativet. Givetvis går det också bra att välja en borgerlig ceremoni. I det fallet hjälper vi till att boka en officiant. Vid borgerlig begravning kan det tillkomma en kostnad för borgerlig officiant samt en bärarkostnad om ni önskar en borgerlig jordbegravning.

Kremation skapar möjligt till ceremoni längre fram

Om ni väljer kremering går det att genomföra en ceremoni med urna vid ett senare tillfälle. Även om ni väljer direktkremering finns det möjlighet att planera begravningen redan nu, men genomgöra den inom ett år från dödsdatumet.

*Transportkostnader tillkommer beräknat på typ och avstånd. Transportkostnader inkluderar omhändertagande av avliden på bårhus samt bärare i samband med bisättning. Ytterligare transporter som belastar dödsboet kan tillkomma. Exempel på ytterligare tillkommande transporter kan vara i samband med hämtning av avliden eller transport till/från ceremonilokal.