BEGRAVNINGSPAKET Farväl PLUS

Paket - Farväl PLUS

Ta farväl med en komplett begravning där allt ingår

Om du önskar en vacker begravning med full service där allt ingår ska du beställa vårt begravningspaket Farväl PLUS. Det är en komplett begravning till fast pris och innehåller alla viktiga delar som en begravning består av. Med Farväl PLUS kan du känna dig trygg med att det blir ett vackert avsked där allting ingår.

Farväl PLUS 15 795 kr

  • Med ceremoni, bokning av gravsättning ingår
  • Vitpigmenterad miljökista i massiv furu och urna av biofiber
  • Värd vid begravning
  • Kistdekoration med säsongens blommor
  • Administration
  • Transport från 1 495 kr – 2 295k*

Skicka bokningsförfrågan

Skicka in din bokningsförfrågan via vårt bokningsverktyg nedan. Vår kundrådgivare Maya leder dig genom bokningsprocessen genom att ställa ett antal frågor som du får svara på. Om det är något du undrar över kan du alltid ringa oss på tel. 010-452 09 50.

 

Kista som ingår i Farväl PLUS

I paketet ingår en miljömärkt kista i massiv furu i standardstorlek och en urna av biofiber, beroende på om du valt jordbegravning eller kremation. Dessutom ingår kistdekoration med säsongens blommor.

kista_farväl_plus.jpg

Urna som ingår i Farväl PLUS

Du kan välja mellan vita eller grön urna i traditionell form. Oavsett färg kan du välja mellan kors och fackla.

urnor.jpg

Representant vid begravningen

I Farväl PLUS ingår all administration, inklusive värd vid begravningen. Under hela processen finns Farväls kunniga representanter tillgängliga för att svara på frågor. Om det är många gäster som ska komma på ceremonin kan två representanter behövas, vilket gör att en kostnad för extra representant kan tillkomma.

Utöver det fasta priset tillkommer en summa för transport av den avlidna som varierar beroende på avstånd och typ av transport. När du väljer ett färdigt begravningserbjudande hos oss kan vi hjälpa dig att skapa en vacker begravning till en fast och rimlig kostnad. 

Begravningsceremoni

Begravningspaketet Farväl PLUS utgår från en traditionell kyrklig begravningsceremoni, som fortfarande är det vanligaste alternativet. Givetvis går det också bra att välja en borgerlig ceremoni. I det fallet hjälper vi till att boka en officiant. Vid borgerlig begravning kan det tillkomma en kostnad för borgerlig officiant samt en bärarkostnad om ni önskar en borgerlig jordbegravning.

Kremation skapar möjligt till ceremoni längre fram

Om ni väljer kremering går det att genomföra en ceremoni med urna vid ett senare tillfälle. På grund av coronasituationen som råder finns det begränsningar som gör att alla som vill inte kan närvara. Men genom att ni väljer direktkremering öppnar ni upp möjligheten för att planera begravningen nu, men genomföra den längre fram (inom ett år från dödsdatumet) när fler kan närvara.

*Transportkostnader tillkommer beräknat på typ och avstånd. Transportkostnader inkluderar omhändertagande av avliden på bårhus samt bärare i samband med bisättning. Ytterligare transporter som belastar dödsboet kan tillkomma. Exempel på ytterligare tillkommande transporter kan vara i samband med hämtning av avliden eller transport till/från ceremonilokal.