Hur fungerar tjänsten?

Vi på Farväl är en begravningsbyrå på nätet. Du som kund kan läsa om våra begravningspaket och skicka in en bokningsförfrågan helt digitalt. Att boka en begravning hos oss på Farväl begravningsbyrå är precis så enkelt, bekvämt och tryggt som det låter.

Skicka enkelt in en bokningsförfrågan online

Som kund kan du kan sitta hemma vid datorn eller mobilen i lugn och ro och läsa igenom alternativen i våra begravningspaket. När du valt vilket begravningspaket som passar era önskemål och behov fyller ni i formuläret för en bokningsförfrågan. Varje begravningspaket har en bokningsförfrågan.

Det enkla bokningsformuläret innehåller några av de viktigaste frågorna vi behöver för att kunna förbereda just det alternativ som passar dig bäst. Om du undrar något under bokningen är det bara att du mailar eller ringer oss så svarar vi på dina frågor.  

Läs om våra begravningspaket

Tryggt med fasta priser

När vi har fått in din bokningsförfrågan så mejlar vi dig och går igenom alla dina önskemål för att kontrollera att allt stämmer. Då kan vi även räkna om det tilllkommer ytterligare transportkostnader* och ge dig ett fast slutpris innan vi bekräftar beställningen. Det innebär att du kan vara trygg med att du vet exakt vad det kommer att stå på slutfakturan som skickas till dödsboet efter begravningen.

En fin och värdig begravning

Har du valt något av våra begravningspaket som innehåller ceremoni? Då kommer prästen eller begravningsofficianten kontakta er för att boka in ett möte. Där får du möjlighet att berätta om den avlidnas liv och ni pratar om hur begravningsceremonin utformas. Våra begravningsrådgivare finns självklart tillgängliga och svarar på frågor under hela processen. 

*Vid bisättningstransporter över 50 km tillkommer kostnad. Ytterligare transporter som belastar dödsboet kan tillkomma, exempelvis i samband med hämtning av avliden eller transport till/från ceremonilokal.