Om Farväl

Begravningsbyrån Farväl erbjuder kunnig och trygg hjälp med begravningsarrangemang i hela Sverige - oavsett val av religiös eller borgerlig begravning

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina frågor genom att skicka ett mail via kontakt@farval.se eller ringa på telefonnummer: 010-452 09 50. Telefontiden är vardagar mellan 09.00 och 17.00.

Vi som hjälper dig

Vi hjälper dig med att planera och genomföra begravningen. Vi är med dig hela vägen och finns till hands om du har frågor.

Elin, Madde, Maya och Veronica.

Farväl-ALLA-2021.png

Kundomdömen

"Allt jag frågade om fick jag hjälp med omgående, via mail eller telefon. Allt löstes mycket smidigare och bättre än jag förväntst. Dokument, intyg, jag inte ens viste att jsg behövde kom på mail, bara att skriva ut, så många jag behövde. Begravningen kunde inte blivit bättre. Tack."
Kristina, Torslanda

"Allt fungerade väldigt bra".
Helena, Bagarmossen 

"Jag vill ge en extra stor eloge till vår värd Cecilia som höll i begravningen."
Chris, Stockholm

"Snabb och tydlig återkoppling i en svår stund."
Ann-Kathrin, Solna

"Snabbt och smidigt arr boka tjänsten via web."
Lena, Tungelsta

"Enkelt att gå in på datorn och bestämma sig för arrangemanget".
Rigmor, Alingsås.

"Snabba svar och ett mycket trevligt bemötande."
Upplands-Väsby

Vår erfarenhet är din trygghet

Vi har ett väl utbyggt lokalt kontaktnät med personer inom sjukvården och olika samfund jämte övriga samarbetspartner som är viktiga för att kunna arrangera en fin begravning. I en bransch med många aktörer kan det vara svårt att veta vilken aktör man skall välja. Hos Farväl får du den hjälpen och tryggheten som du behöver – vi är en del av Fonuskoncernen.

Läs om våra begravningspaket