BEGRAVNINGSPAKET Farväl ENKEL

Paket - Farväl ENKEL

Ta farväl med en traditionell begravning

Det traditionella alternativet är ett bra val för dig som önskar en enkel begravning utan att behöva fatta så många svåra beslut. Här får du alla grundläggande delar som finns i en klassisk begravningsceremoni men till ett fördelaktigt pris som passar en enklare budget. Det betyder inte att viktiga beståndsdelar som trygghet och värdighet hamnar i skymundan. Med Farväl begravningsbyrå kan du vara säker på att få ett presentabelt och vackert avsked.

Farväl ENKEL 10 995 kr

  • Med ceremoni, bokning av gravsättning ingår
  • Enkel kista och urna
  • Bårtäcke, om så önskas
  • Värd vid begravning
  • Administration
  • Transport från 1 495 kr*

Skicka bokningsförfrågan

Skicka in din bokningsförfrågan via vårt bokningsverktyg nedan. Vi återkommer till dig via e-post. 

Information om den avlidna

Begravningsönskemål

Begravningssätt
Gravplats

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera begravningen på ett smidigt sätt. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänts/kontor. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa här.

Kista som ingår i Farväl ENKEL

I Farväl Enkel ingår en enkel kista i standardstorlek, tillverkad av obehandlad spånskiva.

kista.jpg

Urna som ingår i Farväl ENKEL

Du kan välja mellan vit eller grön urna i traditionell form. Oavsett färg kan du välja mellan kors och fackla.

urnor.jpg

Begravningsceremoni

Begravningspaketet Farväl ENKEL utgår från en traditionell kyrklig begravning med ceremoni och en enkel kista med bårtäcke om så önskas, och en urna. I Farväl ENKEL utgår vi från en kyrklig begravningsceremoni, som fortfarande är det vanligaste alternativet, men givetvis går det lika bra att anordna en borgerlig begravning. Vid borgerlig begravning kan det tillkomma en kostnad för borgerlig officiant. Vi hjälper då till att förmedla kontakt med en begravningsofficiant. Om ni önskar en borgerlig jordbegravning tillkommer även en bärarkostnad.

Ceremoni längre fram

Genom att välja en kremering innan ceremonin, så kallad direktkremering, öppnar ni upp för möjligheten till en begravningsakt med urna längre fram. Begravningsakten, och även gravsättningen, måste ske inom ett år från dödsdatumet, men ni kan redan nu planera för ceremonin.

Representant vid begravningen

Förutom detta ingår all administration, inklusive en representant vid begravningen. Under hela processen finns Farväls kunniga representanter tillgängliga för att svara på frågor. Om det är många gäster som ska komma på ceremonin kan två representanter behövas, vilket gör att en kostnad för extra representant kan tillkomma.

Utöver det fasta priset för Farväl ENKEL tillkommer en summa för transport av den avlidna som varierar beroende på avstånd och typ av transport. För mer information om detta, se nedan.

*Transportkostnader tillkommer beräknat på typ och avstånd. Transportkostnader inkluderar omhändertagande av avliden på bårhus samt bärare i samband med bisättning. Ytterligare transporter som belastar dödsboet kan tillkomma. Exempel på ytterligare tillkommande transporter kan vara i samband med hämtning av avliden eller transport till/från ceremonilokal.