BEGRAVNINGSPAKET Farväl ENKEL

Paket - Farväl ENKEL

Ta farväl med en traditionell begravning

Det traditionella alternativet är ett bra val för dig som önskar en enkel begravning utan att behöva fatta så många svåra beslut. Här får du alla grundläggande delar som finns i en klassisk begravningsceremoni men till ett fördelaktigt pris som passar en enklare budget. Det betyder inte att viktiga beståndsdelar som trygghet och värdighet hamnar i skymundan. Med Farväl begravningsbyrå kan du vara säker på att få ett presentabelt och vackert avsked.

Farväl ENKEL 8 695 kr

  • Med ceremoni, gravsättning ingår
  • Enkel kista och urna
  • Bårtäcke, om så önskas
  • Värd vid begravning
  • Administration
  • Transport från 1 295 kr*

Kista som ingår i Farväl ENKEL

I Farväl Enkel ingår en enkel kista i standardstorlek, tillverkad av obehandlad spånskiva.

kista.jpg

Urna som ingår i Farväl ENKEL

Du kan välja mellan vita eller grön urna i traditionell form. Oavsett färg kan du välja mellan kors och fackla.

urnor.jpg

Begravningsceremoni

Begravningspaketet Farväl ENKEL utgår från en traditionell kyrklig begravning med ceremoni och en enkel kista med bårtäcke om så önskas och en urna. I Farväl ENKEL utgår vi från en kyrklig begravningsceremoni, som fortfarande är det vanligaste alternativet, men givetvis går det lika bra att anordna en borgerlig begravning. Vid borgerlig begravning kan det tillkomma en kostnad för borgerlig officiant. Vi hjälper då till att förmedla kontakt med en begravningsofficiant.

Representant vid begravningen

Förutom detta ingår all administration, inklusive en representant vid begravningen. Under hela processen finns Farväls kunniga representanter tillgängliga för att svara på frågor. Utöver det fasta priset för Farväl ENKEL tillkommer en summa för transport av den avlidna som varierar beroende på avstånd och typ av transport. För mer information om detta, se nedan.

När du väljer ett färdigt begravningserbjudande hos oss kan vi hjälpa dig att skapa en enklare begravning för en mindre budget. Vi ser till att du får ett fint och värdigt avsked.

*Transportkostnader tillkommer beräknat på typ och avstånd. Transportkostnader inkluderar omhändertagande av avliden på bårhus samt bärare i samband med bisättning. Ytterligare transporter som belastar dödsboet kan tillkomma. Exempel på ytterligare tillkommande transporter kan vara i samband med hämtning av avliden eller transport till/från ceremonilokal.

Skicka bokningsförfrågan

Beställare/Anhörig

Avliden

Begravningsönskemål

Begravningsordning
Begravningssätt
Gravplats

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera begravningen på ett smidigt sätt. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänts/kontor. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa här.