Begravningspaket Farväl BAS

Paket - Farväl BAS

En enkel och värdig begravning 

Alla begravningssituationer ser olika ut och ibland är en anspråklös begravning det bästa alternativet. Även om låg kostnad är ledord så tummar vi aldrig på värdighet, kvalité och pålitlighet. Begravningspaketet Farväl BAS är avskalat i sin form, men du kan vara säker på att allt sker i trygga händer.

Farväl BAS 6 995 kr

  • Utan ceremoni, bokning av gravsättning ingår
  • Enkel kista och urna
  • Administration
  • Transport tillkommer från 1 495 kr*

Skicka bokningsförfrågan

Genom att skicka en bokningsförfrågan via vårt bokningsformulär och välja ett färdigt begravningspaket kan vi erbjuda en billig begravning med enkel inramning. Du slipper fatta svåra beslut och får veta tydligt precis vad som ingår och vad som kostar extra. Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan.

Information om den avlidna

Begravningsönskemål

Gravplats

Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att vi kan planera begravningen på ett smidigt sätt. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänts/kontor. Meddelandet sparas som längst i tre månader.
 
Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa här.

Kista som ingår i Farväl BAS

I Farväl BAS ingår en enkel kista i standardstorlek, tillverkad av obehandlad spånskiva.

kista.jpg

Urna som ingår i Farväl BAS

Du kan välja mellan vita eller grön urna i traditionell form. Oavsett färg kan du välja mellan kors och fackla.

urnor.jpg

Begravningen utan ceremoni

Farväl BAS är ett bra alternativ om man vill genomföra en begravning utan ceremoni och föredrar att gravsättningen sker direkt. I begravningspaketet Farväl BAS ingår en enkel kista och urna beroende på om jordbegravning eller kremation har valts. Gravsättningen är också inkluderad i det fasta priset för begravningspaketet.

Att välja en begravning utan ceremoni utesluter inte möjligheterna att kunna närvara vid gravsättningen och då ha en enklare ceremoni för de allra närmsta. Att i samband med gravsättning bjuda in till en minnesstund kan också vara ett alternativ.

Direktkremering möjliggör en ceremoni längre fram

Med anledning av rådande coronasituation kan Farväl BAS kännas som det enda alternativt till begravning. Men genom att välja att göra en direktkremering skapar ni möjligheter till en begravningsakt med urna längre fram (inom ett år från dödsdagen) och även gravsättning vid en senare tidpunkt. Det gör att även om ni inte kan ha någon begravningsceremoni just nu, kan ni planera för en ceremoni längre fram då alla kan närvara.

En billig begravning med enkel inramning

Även om du väljer en billigare begravning som inte kostar allt för mycket ingår all administration som hör begravningen till. Utöver det fasta priset tillkommer en summa för transport av den avlidna som varierar beroende på avstånd och typ av transport. För mer information om detta, se nedan.

*Transportkostnader tillkommer beräknat på typ och avstånd. Transportkostnader inkluderar omhändertagande av avliden på bårhus samt bärare i samband med bisättning. Ytterligare transporter som belastar dödsboet kan tillkomma. Exempel på ytterligare tillkommande transporter kan vara i samband med hämtning av avliden eller transport till/från ceremonilokal.