Begravningspaket Farväl BAS

Paket - Farväl BAS

En enkel och värdig begravning 

Alla begravningssituationer ser olika ut och ibland är en enkel begravning det bästa alternativet. Även om låg kostnad är ledord så tummar vi aldrig på värdighet, kvalitet och pålitlighet. Begravningspaketet Farväl BAS är avskalat i sin form, men du kan vara säker på att allt sker i trygga händer.

Farväl BAS 9 995 kr

  • Utan ceremoni, bokning av gravsättning ingår
  • Omhändertagande
  • Enkel kista och urna
  • Administration
  • Bisättningstransport upp till 50 km

Skicka bokningsförfrågan

Skicka in din bokningsförfrågan via vårt bokningsverktyg nedan. Vi återkommer till dig via e-post.

Kista som ingår i Farväl BAS

I Farväl BAS ingår en enkel kista i standardstorlek, tillverkad av obehandlad spånskiva.

kista.jpg

Urna som ingår i Farväl BAS

Du kan välja mellan vit eller grön urna i traditionell form. Oavsett färg kan du välja mellan kors och fackla.

urnor.jpg

Begravningen utan ceremoni

Farväl BAS är ett bra alternativ om man vill genomföra en begravning utan ceremoni och föredrar att gravsättningen sker direkt. I begravningspaketet Farväl BAS ingår en enkel kista och urna beroende på om jordbegravning eller kremation har valts. Gravsättningen är också inkluderad i det fasta priset för begravningspaketet.

Att välja en begravning utan ceremoni utesluter inte möjligheterna att kunna närvara vid gravsättningen och då ha en enklare ceremoni för de allra närmsta. Att i samband med gravsättning bjuda in till en minnesstund kan också vara ett alternativ.

Direktkremering möjliggör en ceremoni längre fram

Genom att göra en direktkremering skapar ni möjligheter till en begravningsakt med urna längre fram (inom ett år från dödsdagen) och även gravsättning vid en senare tidpunkt. Det gör att även om ni inte önskar ha någon begravningsceremoni just nu, kan ni planera för en ceremoni längre fram.

En billig begravning med enkel inramning

Även om du väljer en billigare begravning som inte kostar allt för mycket ingår all administration som hör begravningen till. 

*Vid bisättningstransporter över 50 km tillkommer kostnad. Ytterligare transporter som belastar dödsboet kan tillkomma, exempelvis i samband med hämtning av avliden eller transport till/från ceremonilokal.