Din digitala begravningsbyrå i Norrköping

Begravningsbyrån Farväl är din digitala begravningsbyrå i Norrköping. Vi finns online så att du, i lugn och ro, när som helst på dygnet kan läsa om våra prisvärda begravningspaket. Du väljer mellan tre alternativ där du tydligt ser vad som ingår och vad det kostar. Sedan bokar du i lugn och ro det paket som passar bäst. Oavsett prisnivå handlar det alltid om ett värdigt avsked och en vacker begravning.

Våra begravningspaket i Norrköping

farväl
farväl BAS

11 295 kr

 • Utan ceremoni, bokning av gravsättning ingår
 • Omhändertagande
 • Enkel kista och urna
 • Planering, samordning och administration*
 • Bisättningstransport upp till 50 km (över 50 km tillkommer kostnad)
Läs mer och beställ
farväl
farväl ENKEL

16 995 kr

 • Med ceremoni, bokning av gravsättning ingår
 • Omhändertagande
 • Enkel kista och urna
 • Bårtäcke, om så önskas
 • Värd vid ceremoni
 • Planering, samordning och administration*
 • Bisättningstransport upp till 50 km (över 50 km tillkommer kostnad)
Läs mer och beställ
farväl
farväl PLUS

21 995 kr

 • Med ceremoni, bokning av gravsättning ingår
 • Omhändertagande
 • Vitpigmenterad miljökista i massiv furu och urna av biofiber
 • Kistdekoration med säsongens blommor
 • Värd vid ceremoni
 • Planering, samordning och administration*
 • Bisättningstransport upp till 50 km (över 50 km tillkommer kostnad)
Läs mer och beställ

Gravplatser i Norrköping

I Norrköpings församlingar finns inte mindre än 23 gravplatser. I närliggande församlingar finns ännu fler. Oavsett om du vill välja ut en ny grav, har en befintlig grav, önskar gravsättning i minneslund, askgravlund eller askgravplats så hjälper vi dig med allt nödvändigt som behöver göras. Samtliga gravskick finns inte på alla kyrkogårdar, så berätta gärna om dina önskemål i bokningsförfrågan så hjälper vi dig att hitta rätt kyrkogård. Några av Norrköpings kyrkogårdar: Matteus begravningsplats, S:t Johannes, Borgs och Östra Eneby kyrkogårdar, Södra och Norra begravningsplatsen, Borgsmo begravningsplats, Krematorielundens begravningsplats, Kimstads, Krokeks och Ättetorps kyrkogårdar.

I närområdet finns även bland andra Östra Vikbolandets pastorat och Östra Ryds församling.

Läs om våra begravningspaket

Kyrklig eller borgerlig  begravning?

Om du önskar en kyrklig begravning ansvarar prästen för hur begravningsgudstjänsten ser ut, men ni som anhöriga kan komma med önskemål om bland annat psalmer och musik. Begravningen äger oftast rum i en kyrka eller kapell.

I Norrköping finns hela 25 kyrkor, alla vackra och unika. Några av dessa är S:t Olai kyrka, Matteus kyrka, Östra Eneby kyrka, S:t Johannes kyrka, Kvarsebo, Kullerstads och Krokeks kyrka, Kvillinge, Svärtinge och Ättetorps kyrka. Det finns dessutom många fler i Norrköpings omnejd.

En borgerlig begravningsceremoni styrs inte av något regelverk utan kan utformas helt efter egna  önskemål. Det finns inga rätt eller fel. I Norrköping finns många platser för att hålla en borgerlig begravning, men allra vanligast är de vackra kapell som finns runtom i staden, exempelvis Himmelstalunds kapell och S:t Olofs kapell på Krematoriet, Matteus kapell, Norra kapellet, Borgsmo kapell, Kullerstads skogskapell och Lindö kapell. Utöver kapell finns även bygdegårdar, föreningslokaler och andra platser runt om i och utanför Norrköping, som lämpar sig bra för borgerliga ceremonier. Vi samarbetar med Magnolia begravning och Fonus Öst och hjälper gärna till att förmedla kontakt med någon av deras uppskattade begravningsofficianter. Det finns även officianter genom Norrköpings kommun.

Dekoration till kistan

En fin tradition som hör begravning till är kistdekoration av blommor. Även om två av våra färdiga begravningspaket inte innehåller blommor har vi ett nära samarbete med lokala florister dit du kan vända dig om du önskar blommor till begravningen. Vi samarbetar med Blomsterverkstan, men har du egna önskemål om florist så hjälper vi till även där. Alternativt kan du välja vårt begravningspaket Farväl PLUS, då ingår en kistdekoration med säsongens blommor.

Begravningstyper som erbjuds i Norrköping

Farväl kan hjälpa till med att ordna olika sorters begravningar i Norrköping, från begravningsceremoni med kista till direktkremering med urnbegravning. Beroende på vilket begravningspaket du väljer kan du få en begravning antingen med eller utan ceremoni. Vi kan hjälpa till att arrangera begravningsceremonier enligt alla trosinriktningar eller en borgerlig begravningen för den som inte önskar ha en kyrklig begravning.

Farväl i Norrköping hjälper till att utforma ett värdigt farväl vid livets slut. Varmt välkommen att kontakta oss eller gör en bokningsförfrågan online så hör vi av oss.

 

*Farväl BAS: Planering och administrativt arbete såsom kontakt med olika myndigheter, ta fram intyg för kremering och gravsättning, samordning med kyrkogårdsförvaltningen och att boka gravöppning.

Farväl ENKEL och Farväl PLUS: Planering och administrativt arbete såsom kontakt med olika myndigheter och församlingen som den avlidna tillhör, utforma ceremoni och boka präst eller borgerlig begravningsofficiant, ta fram intyg för kremering och gravsättning, samordning med kyrkogårdsförvaltningen och att boka gravöppning.