Begravning i Malmö

Begravningsbyrån Farväl är din lokala begravningsbyrå i Malmöområdet på webben. Fördelen med att vi finns online är att du i lugn och ro hemma kan läsa om våra prisvärda begravningspaket. Du väljer mellan tre tydliga budgetalternativ där det klart framgår vad ingår i priset. Sedan bokar du enkelt det paket du önskar online. Oavsett vilket du väljer handlar det om ett värdigt farväl vid livets slut.

Begravningsplatser i Malmö

I Malmöområdet finns många fina begravningsplatser där den avlidna kan få sin sista vila. I Malmö finns Östra kyrkogården, S:t Pauli kyrkogårdar, Limhamnskyrkogård, Gamla kyrkogården och Fosie kyrkogård. På övriga orter i området finns kyrkogårdar eller begravningsplatser i anslutning till kyrkorna eller kapellen.

Läs om våra begravningspaket

Kyrklig eller borgerlig begravning?

De flesta av våra kunder väljer en kyrklig begravningsceremoni. Då är det prästen i den valda kyrkan som i samråd med er anhöriga ansvarar för begravningsgudstjänstens innehåll. I Malmö kan en kyrklig begravning hållas i till exempel S:t Johannes kyrka, Västra Skrävlinge kyrka, Husie kyrka eller Limhamns kyrka. Det finns många kyrkor och kapell även på övriga orter i området.

De som väljer en borgerlig ceremoni har stor frihet att utforma den som de själva vill eftersom det inte finns något regelverk som styr hur ceremonin ska se ut. En borgerlig ceremoni kan till exempel hållas i Pauli mellersta kapell, Heliga korsets kapell, Uppståndelsens kapell, Hoppets kapell eller i något av de övriga kapell och församlingshem som finns i området. Vi förmedlar gärna kontakt med begravningsofficianter som kan hålla i en borgerlig ceremoni.

Dekoration till kistan

De flesta vill gärna smycka kistan med olika blomsterarrangemang. Även om blommor inte ingår i två av våra färdiga begravningspaket så har vi nära samarbeten med flera florister i Malmöområdet dit du kan vända dig om du vill ha blommor till begravningen.

Farväl i Malmö hjälper dig att utforma en värdig och vacker begravning. Varmt välkommen att kontakta oss eller gör en bokningsförfrågan online så hör vi av oss.