Begravningsrådgivare

Vår begravningsrådgivare hjälper våra kunder med att planera och genomföra begravningen. Vi är med dig hela vägen och finns till hands om du har frågor. Möt våra begravningsrådgivare Per.

Begravningsrådgivare Per Schröder

Per Schröder

Jag började i begravningsbranschen först som sångare, vidare som representant vid begravningar till att vara rådgivare vid möten med anhöriga samt är även borgerlig officiant. Jag har under mina 11 år i yrket hjälpt både anhöriga, kommuner och andra begravningskontor runt om i Sverige och har fått god kännedom om de olika traditioner som finns både lokalt och i olika religioner.

Jag arbetar som begravningsrådgivare på Farväl och hjälper våra kunder med frågor och funderingar. En begravning innebär ofta många beslut och en osäkerhet kring kostnad vilket vi på Farväl önskar att förenkla och förtydliga. Vår erfarenhet är din trygghet.

 

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst (alt kontor).  Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa här.